Loader

YENİ ZELLANDİYA – TƏHSİL VASİTƏSİ İLƏ İMMİQRASİYA!


YENİ ZELLANDİYA – təhsil vasitəsi ilə immiqrasiya!

Niyə məhz Yeni Zellandiya?   

• İmmiqrasiya üçün ən sürətli, asan və iqtisadi yol!

• Yeni Zellandiya dünyada təhlükəsizlik cəhətdən yaşamaq üçün ən xoş yerdir.

• Keyfiyyət və Prestij! Bütün Yeni Zellandiyanın universitetləri ( yalnız 8 universitet mövcuddur) dünya universitetləri arasında təhsil keyfiyyətinə görə TOP 100 daxildir.

Əsas şərtlər:

  • Yaş həddi – 17-35

  • Yeni Zellandiyada qalmaq hüququ verən minimum büdcə, təxminən 23.000 ABŞ dolları ( təhsil, yaşayış, yemək və s.)

  • İngilis dili səviyyəsi - nə qədər yüksə olsa yaxşıdır. İdeal variant İELTS 5.5 və yuxarı.

ƏSAS MƏQAMLAR - İMMİQRASİYA PROSESİ:

Universiteti bitirdikdən sonra tələbəyə “Məzun Viza-sı” verilir. Həmin viza vasitəsilə 1 il ərzində iş axtarmaq imkanı verilir. İşə qəbul olduqdan sonra – “İş Viza-sına” keçid. 2 il işlədikdən sonra isə avtomatik daimi yaşayış üçün vizaya müracət olunur.

Siz də bu möhtəşəm ölkədə gələcəyinizi qurmaq istəyirsinizsə, Azeri Student-a müraciət edin!

nigar@azeristudent.az

(+994 12) 488 66 78, (+994 50) 291 79 00

Rsz img 0263

Günel Məmmədova

Xaricdə Təhsil üzrə Məsləhətçi

+994505122828

gunel@azeristudent.az

Geniş məlumat üçün mənimlə əlaqə saxlayın